Figyeljünk magunkra előadás Kiskunhalason 2018 október

A Forrás-Új Tükör Klub október 25-i vendége dr. Kmeth Sándor volt a Közösségek Házában. A kiskunhalasi kötődésű orvos-természetgyógyász előadásában a mindennapokban történő öngyógyításról is szó volt. Beszélt az emberek közötti különbözőségről és arról az egyezésről, hogy mindenki boldog szeretne lenni.

A Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében újabb Forrás-Új Tükör Klub várta az érdeklődőket. Dr. Kmeth Sándor beszélt arról, hogyan lehet a tüneteinkkel kezdeni valamit. - A lelki problémák a testen tükröződnek. Fájdalomcsillapítót lehet felírni, de nincs gyógyszer a féltékenységre, az önzésre. Ezek lelkiállapotok, amikben az ember őrlődik. Szenved az érzelmi gombócok következményeitől – mutatott rá.

Dr. Kmeth Sándor az élet alappilléreiként a létvágyat, a sorsot és az életerőt nevezte meg. A létvágy egészséges embernél megvan. A hajlamban nyilvánul meg a sors. Az életerő az, aminek segítségével meghatározhatjuk, hogy milyen helyzetben vagyunk. Az a törekvés, hogy minden állapotot az egyensúly felé mozdítsunk. Figyeljünk magunkra! 

- Az életerőnek három fő jellemzője van: szél – átalakulás, tűz – aktivitás, víz – stabilitás. Minden kóros lelkiállapotunk az egyensúly helyetti állapotot mutatja. A megoldás a hármasságban keresendő – hangsúlyozta az előadó. A témával kapcsolatban további részleteket lehet olvasni a Halasi Tükör október 31-i lapszámában. 

Forrás: Halas Média