Van létjogosultsága a hagyományos gyógyászatnak című előadás Kiskunhalason, 2017 október

Dr. Kmeth Sándor Szegeden praktizál fogorvosként, e mellett azonban elkötelezett híve az ősi, hagyományos gyógymódoknak és meg van győződve arról, hogy a gyógynövények segítségével számos problémára találhatunk megoldást a mindennapokban. Többek között erről is beszélt kiskunhalasi előadásán.

A szakember az előadást megelőzően interjút adott a Halasmédiának. Mint mondta, napjainkban egyre többen fordulnak vissza őseink hagyományos gyógyászatához.

- Az embereknek joguk van eldönteni, hogy egészségesnek vagy betegnek érzik magukat. Ha betegek, akkor használhatnak az orvosok által felírt gyógyszereket, de ezzel egyidőben választhatják a természetes alapanyagokból készült teákat, főzeteket is. Orvosi egyetemet végeztem, így én mindkét módszerben hiszek. Örömmel tapasztalom, hogy rohanó világunkban sokak felismerik a hagyományos orvoslásban rejlő lehetőségeket - mondta el Kmeth Sándor.

A szakember előadására sokan kíváncsiak voltak, minden ülőhely megtelt a közel 120 perces interaktív programon. Szó volt többek között gyógyhatású növényekről, a különféle betegségek felismeréséről, kezeléséről és még sok, egészséggel kapcsolatos témakörről.

Forrás: Halas Média